Privaatsuspoliitika

Fireflier Lighting (“meie”, “meie” või “meie”) haldab veebisaiti www.fireflier.com (edaspidi “teenus”).

Sellel leheküljel teavitatakse teid meie eeskirjadest, mis puudutavad isikuandmete kogumist, kasutamist ja avalikustamist, kui kasutate meie teenust ja valikuid, millega olete sellega seotud.

Kasutame teie andmeid teenuse pakkumiseks ja täiustamiseks. Teenust kasutades nõustute teabe kogumise ja kasutamisega vastavalt käesolevale poliitikale. Kui käesolevas privaatsuspoliitikas pole määratletud teisiti, on selles privaatsuspoliitikas kasutatavatel terminitel sama tähendus nagu meie tingimustel, mis on kättesaadavad aadressil www.fireflier.com

Mõisted

  • TeenusTeenus on www.fireflier.com veebisait, mida haldab Fireflier Lighting.
  • IsikuandmeteIsikuandmed on andmed elava üksikisiku kohta, keda saab nendest andmetest (või nendest ja muust meie valduses olevast või tõenäoliselt meie käsutuses olevast teabest) tuvastada.
  • KasutusandmeidKasutusandmed on andmed, mis on kogutud kas teenuse kasutamise käigus või teenuseinfrastruktuuri kaudu (näiteks lehe külastuse kestus).
  • KüpsisedKüpsised on teie seadmes (arvuti või mobiilseadme) salvestatud väikesed failid.
  • AndmekontrollerAndmete vastutav töötleja on füüsiline või juriidiline isik, kes (kas üksi või koos või koos teiste inimestega) otsustab, millistel eesmärkidel ja mis viisil isikuandmeid töödeldakse või kavatsetakse töödelda. Käesoleva privaatsuspoliitika eesmärkidel , oleme teie isikuandmete vastutav töötleja.
  • Andmete töötlejad (või teenusepakkujad)Andmete töötleja (või teenusepakkuja) - füüsiline või juriidiline isik, kes töötleb andmeid vastutava töötleja nimel. Teie andmete tõhusamaks töötlemiseks võime kasutada erinevate teenusepakkujate teenuseid.
  • Andmesubjekt (või kasutaja)Andmesubjekt on ükski elav isik, kes kasutab meie teenust ja on isikuandmete objekt.

Teabe kogumine ja kasutamine

Me kogume mitmesuguseid eesmärke, et pakkuda ja parandada meie teenust.

Kogutud andmete liigid

Isikuandmete

Teenuse kasutamisel võime paluda teil anda teile teatavat isikut tuvastavat teavet, mida saab teiega kontakteeruda või tuvastada ("Isikuandmed"). Isikut tuvastav teave võib sisaldada (kuid mitte ainult) järgmist:

  • E-posti aadress
  • Eesnimi ja perekonnanimi
  • telefoninumber
  • Aadress, riik, provints, sihtnumber, linn
  • Küpsised ja kasutusandmed

Me võime teie isikuandmeid kasutada, et teiega ühendust võtta uudiskirjade, turunduse või reklaammaterjalide ja muu teabega, mis võivad teile huvi pakkuda. Võite loobuda sellest, et võtate meile või kõigile nendest teatistest meile kõik, järgides loendist loobumiseks luba või mis tahes meilisõnumiga saadetavaid juhiseid.

Kasutusandmeid

Samuti võime koguda teavet teenuse kasutamise ja kasutamise kohta („Kasutusandmed”). See kasutusandmed võivad sisaldada teavet, näiteks arvuti Interneti-protokolli aadressi (nt IP-aadress), brauseri tüüpi, brauseri versiooni, meie poolt külastatavaid lehekülgi, külastuse aega ja kuupäeva, nendel lehekülgedel veedetud aega, unikaalset seadme identifikaatorid ja muud diagnostilised andmed.

Asukohaandmed

Võime kasutada ja salvestada teie asukohateavet, kui annate meile selleks loa („Asukohaandmed”). Kasutame neid andmeid oma teenuse funktsioonide pakkumiseks, meie teenuse parendamiseks ja kohandamiseks.

Kui kasutate meie Teenust igal ajal oma seadete abil, saate asukohateenuseid lubada või keelata.

Jälgimise ja küpsiste andmed

Me kasutame küpsiseid ja sarnaseid jälgimistehnoloogiaid, et jälgida meie Teenuse tegevust ja hoiame teatud teavet.

Küpsised on failid väikese koguse andmetega, mis võivad sisaldada anonüümset unikaalset tunnust. Küpsised saadetakse teie brauserile veebisaidilt ja salvestatakse teie seadmesse. Teabe kogumiseks ja jälgimiseks ning meie teenuse täiustamiseks ja analüüsimiseks kasutatakse ka muid jälgimistehnoloogiaid, nagu majakad, silte ja skripte.

Saate juhendada oma brauserit, et keelduda kõigist küpsistest või näidata küpsise saatmise ajal. Kuid kui te küpsiseid ei aktsepteeri, ei pruugi teil olla võimalik kasutada mõnda meie Teenuse osi.

Küpsiste näited, mida me kasutame

  • Sessiooni küpsised. Teenuse kasutamiseks käitume Session Cookies.
  • Eelistuste küpsised. Me kasutame Eelistuste küpsiseid oma eelistuste ja erinevate seadete mäletamiseks.
  • Turvalisuse küpsised. Me kasutame turvalisuse küpsiseid turvalisuse huvides.

Andmete kasutamine

Seedz Lighting kasutab kogutud andmeid erinevatel eesmärkidel:

  • Teenuse pakkumine ja hooldus
  • Et teavitada teid meie Teenuse muudatustest
  • Lubage teil osaleda meie teenuse interaktiivsetes funktsioonides, kui otsustate seda teha
  • Klienditoe pakkumine
  • Analüüsi või väärtusliku teabe kogumiseks, et saaksime parandada meie teenust
  • Teenuse kasutamise jälgimiseks
  • Tehniliste probleemide tuvastamine, vältimine ja nende lahendamine
  • Pakume teile uudiseid, eripakkumisi ja üldist teavet teiste pakutavate kaupade, teenuste ja ürituste kohta, mis on sarnased nendega, mida olete juba ostnud või küsinud, välja arvatud juhul, kui olete otsustanud seda teavet mitte vastu võtta

Isikuandmete töötlemise õiguslik alus üldise andmekaitse määruse (GDPR) alusel

Kui olete pärit Euroopa Majanduspiirkonnast (EMP), sõltub Seedz Lightingu käesolevas privaatsuspoliitikas kirjeldatud isikuandmete kogumise ja kasutamise õiguslik alus isikuandmetest, mida me kogume, ja konkreetsest kontekstist, kus me neid kogume.

Seedz Lighting võib teie isikuandmeid töödelda, kuna:

  • Me peame teiega lepingu sõlmima
  • Te olete andnud meile loa seda teha
  • Töötlemine on meie õigustatud huvides ja teie õigused seda ei välista
  • Maksetöötlemise eesmärgil
  • Seaduse järgimiseks

Andmete säilitamine

Fireflier Lighting säilitab teie isikuandmeid ainult seni, kuni see on vajalik käesolevas privaatsuspoliitikas sätestatud eesmärkidel. Me säilitame ja kasutame teie isikuandmeid ulatuses, mis on vajalik meie juriidiliste kohustuste täitmiseks (näiteks kui me peame teie andmeid säilitama kehtivate seaduste järgimiseks), vaidluste lahendamiseks ning meie juriidiliste kokkulepete ja eeskirjade jõustamiseks.

Fireflier Lighting säilitab kasutusandmeid ka siseanalüüsi eesmärgil. Kasutusandmeid säilitatakse tavaliselt lühemat aega, välja arvatud juhul, kui neid andmeid kasutatakse turvalisuse tugevdamiseks või meie teenuse funktsionaalsuse parandamiseks või kui me oleme seadusega kohustatud neid andmeid pikemaks ajaks säilitama.

Andmete edastamine

Teie teavet, sealhulgas isikuandmeid, võidakse üle kanda ja hoida arvutitel, mis asuvad väljaspool teie riiki, provintsi, riiki või muud riigi jurisdiktsiooni, kus andmekaitseseadused võivad teie jurisdiktsioonist erinevates õigusaktides erineda.

Kui asute väljaspool Ameerika Ühendriike ja otsustavad meile teavet anda, arvestage, et me edastame andmeid, sealhulgas isikuandmeid, Ameerika Ühendriikidesse ja töötleme seal.

Teie nõusolek selle privaatsuspoliitikaga, millele järgneb teie sellise teabe esitamine, on teie nõusolek selle üleandmiseks.

Fireflier Lighting võtab kõik mõistlikult vajalikud meetmed tagamaks, et teie andmeid töödeldakse turvaliselt ja vastavalt käesolevale privaatsuspoliitikale ning teie isikuandmeid ei edastata organisatsioonile ega riigile, välja arvatud juhul, kui on olemas piisavad kontrollid, sealhulgas turvalisus teie isikuandmeid ja muud isiklikku teavet.

Andmete avalikustamine

Äritehingute

Kui Fireflier Lighting on seotud ühinemise, omandamise või vara müügiga, võidakse teie isikuandmeid edastada. Anname teada enne teie isikuandmete edastamist ja nende suhtes kehtivad erinevad privaatsuseeskirjad.

Avalikustamine õiguskaitse tagamiseks

Teatud tingimustel võidakse Fireflier Lightingilt nõuda teie isikuandmete avaldamist, kui seda nõuab seadus või vastus riigiasutuste (nt kohtu või valitsusasutuse) kehtivatele taotlustele.

Juriidilised nõuded

Fireflier Lighting võib teie isikuandmeid avaldada heas usus, et selline tegevus on vajalik:

  • Juriidilise kohustuse täitmiseks
  • Fireflier Lightingu õiguste või vara kaitsmiseks ja kaitsmiseks.
  • Teenusega seotud võimalike rikkumiste vältimiseks või uurimiseks
  • Teenuse kasutajate või avalikkuse isikliku turvalisuse kaitsmiseks
  • Juriidilise vastutuse kaitsmiseks

Andmete turvalisus

Teie andmete turvalisus on meile oluline, kuid pidage meeles, et ükski interneti või elektroonilise salvestamise meetodi edastamise viis pole turvaline 100%. Kuigi me püüame teie isikuandmete kaitsmiseks kasutada äriliselt vastuvõetavaid vahendeid, ei saa me tagada selle täielikku turvalisust.

Meie poliitika signaalide „ei jälgi” kohta California veebikaitseseaduse (CalOPPA) alusel

Me ei toeta funktsiooni Ära jälgi (DNT). Ära jälgi - see on eelistus, mille saate oma veebibrauseris seadistada teavitama veebisaite, et te ei soovi, et teid jälgitaks.

Võite lubada või keelata rajadeta, külastades veebibrauseri eelistusi või seadete lehte.

Andmekaitseõigused üldise andmekaitse määruse (GDPR) alusel

Kui elate Euroopa Majanduspiirkonnas (EMP), on teil teatud andmekaitseõigused. Fireflier Lighting eesmärk on astuda mõistlikke samme, et saaksite oma isikuandmeid parandada, muuta, kustutada või nende kasutamist piirata.

Kui soovite saada teavet oma isiklike andmete kohta ja kui soovite, et see meie süsteemidest eemaldatakse, võtke meiega ühendust.

Teatud tingimustel on teil järgmised andmekaitsealased õigused:

  • Õigus tutvuda, värskendada või kustutada meie poolt teie kohta käivat teavet. Kui see on võimalik, saate oma isiklikke andmeid oma personaalsete andmete kustutamiseks otse oma konto seadete sektsiooni kaudu juurde pääseda, seda uuendada või taotleda. Kui te ei saa neid toiminguid ise teha, võtke meiega ühendust, et teid aidata.
  • Parandamise õigus. Teil on õigus teie teavet parandada, kui see teave on ebatäpne või mittetäielik.
  • Õigus esitada vastuväiteid. Teil on õigus oma isikuandmete töötlemise suhtes vastuväiteid esitada.
  • Piiratud õigus. Teil on õigus taotleda, et me piirame teie isikuandmete töötlemist.
  • Õigus andmete ülekandmisele. Teil on õigus saada teie käsutuses oleva teabe koopia struktureeritud, masinloetaval ja üldkasutataval kujul.
  • Nõusoleku tagasivõtmise õigus. Samuti on teil õigus oma nõusolek igal ajal tagasi võtta, kui Seedz Lighting tugines teie nõusolekule teie isikuandmete töötlemiseks.

Pidage meeles, et enne vastavatele päringutele saatmist võime paluda teil oma isikut kinnitada.

Teil on õigus esitada kaebus andmekaitseasutusele teie isikuandmete kogumise ja kasutamise kohta. Lisateabe saamiseks võtke palun ühendust oma kohaliku andmekaitseasutusega Euroopa Majanduspiirkonnas (EMP).

Service Providers

Võime palgata kolmandate osapoolte ettevõtteid ja üksikisikuid meie teenuse hõlbustamiseks („teenusepakkujad“), osutama meie nimel teenust, osutama teenusega seotud teenuseid või abistama meie teenuse kasutamise analüüsimisel.

Neil kolmandatel isikutel on juurdepääs Teie Isikuandmetele ainult nende ülesannete täitmiseks meie nimel ja nad on kohustatud mitte avaldama ega seda muul eesmärgil kasutamast.

Analytics

Me võime kasutada kolmanda osapoole teenusepakkujaid, et jälgida ja analüüsida meie teenuse kasutamist.

  • Google AnalyticsGoogle Analytics on Google'i pakutav veebianalüütikateenus, mis jälgib ja annab aru veebisaidi liiklusest. Google kasutab kogutud andmeid meie teenuse kasutamise jälgimiseks ja jälgimiseks. Neid andmeid jagatakse teiste Google'i teenustega. Google võib kogutud andmeid kasutada oma reklaamivõrgu reklaamide kontekstuaalseks muutmiseks ja isikupärastamiseks. Võite loobuda teenuses oma tegevuse Google Analyticsile kättesaadavaks tegemisest, installides Google Analyticsi brauseri pistikprogrammi. Lisand takistab Google Analyticsi JavaScripti (ga.js, analytics.js ja dc.js) jagamist Google Analyticsiga külastuste kohta teavet. Lisateavet Google'i privaatsuse tavade kohta leiate Google'i privaatsuse ja tingimuste veebist leht: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Käitumuslik uuesti turundamine

Fireflier Lighting kasutab uuesti turundamise teenuseid, et reklaamida teile pärast meie teenuse külastamist kolmandate osapoolte veebisaitidel. Meie ja meie kolmanda osapoole teenusepakkujad kasutavad küpsiseid teie teenuste varasemate külastuste põhjal reklaamide teavitamiseks, optimeerimiseks ja esitamiseks.

  • Google'i reklaamid (AdWords)Google Adsi (AdWordsi) uuesti turundamise teenust pakub Google Inc. Võite loobuda Google Analyticsist displeireklaamide jaoks ja kohandada Google'i Display-võrgustiku reklaame, külastades Google Adsi seadete lehte: http://www.google.com/settings/adsGoogle soovitab installida ka Google Analyticsi loobumise brauseri lisandmooduli - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - teie veebibrauseri jaoks. Google Analyticsi loobumise brauseri lisandmoodul annab külastajatele võimaluse takistada oma andmete kogumist ja kasutamist Google Analyticsi kaudu. Lisateavet Google'i privaatsustavade kohta leiate Google'i privaatsuse ja tingimuste veebisaidilt: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Maksed

Me võime Teenuses teenindada tasulisi tooteid ja / või teenuseid. Sellisel juhul kasutame maksete töötlemiseks kolmanda osapoole teenuseid (nt maksete töötlejad).

Me ei salvesta ega kogu teie maksekaardi andmeid. See teave edastatakse otse meie kolmandatele isikutele mõeldud maksetöötlejatele, kelle isikuandmete kasutamist reguleerib nende privaatsuspoliitika. Need maksete töötlejad järgivad PCI-DSSi poolt kehtestatud standardeid, mida haldab PCI Security Standards Council, mis on selliste kaubamärkide nagu Visa, MasterCard, American
Express ja Discover. PCI-DSS nõuded aitavad tagada makseteabe turvalist käsitlemist.

Maksetöötlejad, kellega me töötame, on:

Linke teistele veebilehtedele

Meie teenus võib sisaldada linke teistele saitidele, mida me ei halda. Kui klõpsate kolmanda osapoole lingil, suunatakse teid selle kolmanda osapoole saidile. Soovitame tungivalt üle vaadata iga külastatava saidi privaatsuseeskirjad.

Me ei kontrolli ega võta endale mingit vastutust kolmandate osapoolte saitide või teenuste sisu, privaatsuseeskirjade ega tavade eest.

Laste privaatsus

Meie teenus ei käsitle 18i ("lapsed") vanemaid isikuid.

Me ei võta teadlikult 18i vanuserühmas isiklikult tuvastatavat teavet. Kui olete vanem või eestkostja ja teate, et teie laps on meile isikuandmeid esitanud, võtke meiega ühendust. Kui me saame teada, et oleme kogunud isiklikke andmeid lapsi ilma vanemate nõusolekuta kinnitamata, võtavad me selle teabe eemaldamiseks meie serveritest meetmeid.

Muudatused selles privaatsuspoliitikas

Võime aeg-ajalt oma privaatsuspoliitikat värskendada. Teatame teile kõigist muudatustest, avaldades sellel lehel uut privaatsuspoliitikat.

Me teavitame teid e-posti ja / või silmatorkava teate kaudu meie teenusest enne muudatuse jõustumist ja ajakohastame selle privaatsuspoliitika ülaosas olevat „jõustumiskuupäeva”.

Teile soovitatakse perioodiliselt vaadata seda privaatsuseeskirja mis tahes muudatuste kohta. Selle privaatsuseeskirja muudatused kehtivad sellel lehel postitamisel.

Võta meiega ühendust

Kui teil on selle privaatsuseeskirja kohta küsimusi, võtke meiega ühendust:

  • E-posti teel: info@fireflier.com
Jaga armastust
Avage vestlus
1
Mida meid
Tere
Kas saaksime teid aidata?